no haircut today

Så det blev tydligen ingen klippning idag. Jag som hade väntat och längtat så länge efter att klippa mig. För mamma hade ju typ ringt frisören i morse för vi hade glömt att boka tid nämligen och då fanns det inga tider kvar. :( Men som tur är att jag inte behöver vänta allt för länge, för vi har nämligen bokat i morgon i tyresö klockan 3. ;) Så mamma kommer typ hämta mig efter skolan, sen ska jag klippa mig och sen äre bara raka vägen hem eftersom det är valborg och vi ska till några. :/ Känner inte för det just nu, men vi får väll se.

Har ränkat ut att det är 136 lektioner kvar innan sommarlovet för mig, vilket är 27 skoldagar. men det är klart, det kan ju alltid vara inställda lektioner o sånt som jag såklart hoppas på.
Ïdag blire sängen ganska tidigt, men inte nu, nejnje. :P Ska vara inne på datan ett tag till iaf.

See yaa laater <33

kvällen

ja, då har man precis duschat och fixat sig i morgon. Ska klippa mig då. Jag vet att jag kanske gör sån stor grej av det, vilket det inte är men man måste ju klippa sig, ni får se resultatet i morgon. Är typ fett stolt över mig själv idag (och hela den här veckan) för idag när vi hade tjejgrupper i skolan så fick man en glass, men jag tog ingen som jag var så sugen på. :P Haha, det klarade jag. Och för alla som inte trodde på mig så ska jag bevisa att jag ska vara utan sötsaker ända fram tills sommarlovet, åtminstone på vardagarna.. Men vi får se om jag inte ska äta nåt på lördagarna heller, få sehur frestad man blir. Och så är det slut på småätandet från min sida..
Men ska göra mig iordning inför sängen nu så jag kan sova extra mycket i natt.

Sö söv gött
Pözz Hönnöh

Today it´s... Tuesday?

Japp. Då va typ den här skoldan, eftermiddagen och snart kvällen slut. Idag hade vi typ tre lektioner: engelska, där vi förberedde oss inför ett föredrag vi ska göra i smågrupper. Vi skulle först göra det för hela klassen sen skulle de ställa frågor men vi typ vägrade och fick köra i små grupper istället, vår engelska lärare är e sån som förstår.. Sen hade vi idrott, dans blev det, inte så mycket dans egentligen. Sista lektionen innan lunch var spanska där vi.. Kommer typ inte ens ihåg vad vi gjorde. Men efter lunchen hade vi matteprov på matten och på E.T eftersom man inte skulle hinna på 40 minuter och istället fick typ 70 minuter på oss. Men jag tyckte de gick ganska bra, svarade på allt iaf. Sen sista lektionen var det profil, dvs. kockskola. Vi gjorde fläskfilé med potatisklyftor och bearnaise sås. Vi bytte typ grupper bara för dan eller för alltid men jag hoppas att dtbara var för dan för kom med Charlie när vi lottade, är typ jätte glad över de (host).

Idag har det inte hänt så mycket, varit på gitarr och.. Typ det. Och om 10 minuter blir det några timmars teve tittande, me like.<3 Det är typ det som lyfter upp de trista långa tisdagarna som aldrig verkar ta slut.

Men nu alla får ni ta o chilla så ses vi sen. Kanske.

Inlägg 80

Nu sitter jag här och har precis skrivit klart musik recensionen, känner mig fett nöjd för den behöver inte vara klar förens om en vecka men det var väll lika bra att få det gjort. Brukar aldrig göra läxor såhär tidigt. Haha
Har kollat upp när klippoteket i tyresö har öppet så jag eventuellt kan klippa mig på torsdag, jag måste verkligen klippa mig nu innan jag river loss allt hår på huvudet. Men som sagt, mycket snack och lite verkstad.

Min vecka:
Tisdag: matte prov, gitarr
Onsdag: spanska glosor, tennis
Torsdag: no läxa, springa, ev. klippa mig
Fredag: fira valborg hos några över kvällen

Kanske inte ser så mkt ut men det är det.. ^^

Var föresten matsalsvärd idag, i två och en halv timma satt man eller torka bord. Jag och Olav var idag. Haha, men det gick ganska snabbt, tiden går ju snabbt när man har roligt. :) Han lyckades skrämma mig några gånger då jag skrek till, inte kul. :(

pözz

Mitt nya rum

kommer typ se ut så här:

Nya saker till mitt rum;

  • 32 tums teve på min bänk
  • en hårig o mjuk matta
  • ett överkast till sängen
  • mysiga kuddar
  • lampa över sängen

Eftersom mina väggar är vita vill jag få lite värme i rummet så det är mysigt, typ kuddar med färgerna guld brun och lila. Mysigt eller vad??

Puss puss


Snabbt inlägg

Har precis ätit mat, vi grillade och därmed invigde grillsäsongen. Sjukt gott o grilla. Imorrn är det skola, alla helger går på tok för snabbt men ser ändå fram emot skolan lite, att få se om saker blivit bättre. Men jag skrev nu bara ett kort inlägg för att jag inte skrivit idag och ska typ se någon film med familjen min nu. Så vi hörs senare och bilder får ni någon annan gång

<33


Gårdagen

Igår hade vi bara tre lektioner, först matte, sen So, sedan hade vi lunch (pannkakor :p) och till sist No. Efter No:n skulle vi egentligen ha idrott men vi har en rast på drygt en timma innan idrotten börja så vi va typ i omklädningsrummet hela rasten, när gick vi till idrottshallen när lektionen skulle börja kom vår idrottslärare och sade att de andra gått hem för länge sen eftersom de inte var någon idrott idag. Så istället för att vi hade gått hem satt vi i omklädningsrummet en timme och en kvart, snacka om surt...
När jag kom hem fick jag reda på att vi skulle åka till några kompiar över kvällen, så vi åkte typ dit klockan halv sex och stannade hela kvällen. Där hände det väll inte så mycket, åt mat och kolla på teve innan vi alla sommnade i soffan. Haha, gick nog inte till säng före halvfyra-fyra i går (i dag) natt.

Idag vaknade jag ju ganska sent eftersom vi var uppe sent igår så det blev ingen klippning för min del idag, det kommer nog inte heller bli nästa heg eftersom vi ska bort då med. ^^ Men vi får väll se när det blir då... För behöver klippa mig, senast jag klippte mig var typ i mitten av december. Nästan fem månader sen så det är ett måste. Då klippte jag mitt hår lite längre än axellängd (asså klippte jag av ganska mycket), den här gången ska jag bara klippa topparna och klippa upp det något. Inga fler experiment för min del.
Har tillbringat dagen med att klippa mina gardiner och kollat på olika teve som jag kan köpa till mitt rum för ett hyggligt pris. Har faktiskt hittat ett par stycken, det viktigaste för mig med enteve är utseendet och priset och å klart att den funkar, jag bryr mig inte så mycket om olika efftekter. Jag har typ haft mina fransgardiner i ett år och fransarna har typ legat en dm på golvet då jag idag bestämmde mig för att klippa dem lite, resultatet blev oväntat bra och rakt. :)

Bilder från dagen:  

LG 32" LCD-TV
Kanske inte världens snyggaste Tv men den kosta typ bara 3400 kr. Fatta vad billigt!


Snäppet snyggare och samsung teve är väll typbra? Gillar den. Fast den kosta 1100 kr mer än den förra, typ som en teve kostar, man undrar om det är nåt fel på den första.

Det fanns ett par till men de här var mina favoriter, måste ha en teve på rummet. <3

FÖRE:


EFTER:

HAha,mer bilder fast från veckan lägger jag upp senare ska se på teve nue.

CA <3


Jag ser det typ snöar, i Maj?!

Har precis ätit middag, kyckling i currysås och ris blev det, gott! Snart är det teven som gäller, som alltid. Då blire hockey HV71 - DJURGÅRDEN, att de tagit sig så långt! <3
Vart tog vädret vägen? I tisdags och måndags var det blå himmel o skinade sol, ganska skön värme. Idag och igår snöar det och är vinterkyla... Vad är det som händer? Men vi får hoppas att Maj månad blir bättre, T-shirt och shorts till skolan hoppas jag på men det kanske inte är så rimmligt med vårt klimat.
Åh längtar inte till skolan, det är så jobbigt där nu. Man blir ju så jävla förbannad att man ska behöva hammna mitt i skiten! Som tur är det fredag i morgon och sista dan imorrn så man kan vila upp sig i helgen. Sen får vi hoppas att det löser sig nästa vecka, få lite possitiv stämmning, skolan är ju redan tillräckligt jobbig och tuff. :(

Sprang i dag, inte så långt då. 4,810 kilometer för att vara exakt. Mitt mål var ju minst 5 km men med tanke på att jag inte sprungit på typ forever så tyckte jag ändå det var helt OK.

wish for me, and I see you later ♥

Torsdag idag!

Har inte bloggat på länge, men det har varit för att jag har mycket läxor o prov tidigt på veckan sen har jag också gitarr och tennis som jag måste gå på. Men jag lovar att det blir bättre, för ska ju börja träna och springa o sånt så då kommer jag antingen bli bättre på att blogga. Blev äntligen färdig med grupparbetet i historia idag, i min grupp blev jag ansvarig för jakten ofc. :) Men jag tyckte ändå vi hade ganska bra grupp ändå, trots vad jag sade i början, bara lite trögt att komma igång.


Vår grupp fick heta happy tree friends, undra hur vi kom på de?..

Kanske skriver senare
Kram Hannah

En sista natthälsnig

Då va de slutet av söndagen, skola imorrn..
Har inte skrivit på hela helgen, det har bara inte blivit så. Har egentligen inte häntså mycket men lite har jag ju gjort. Satte upp studsmattan idag, så nu kan man sola! :) Idag: klarblå himmel och svin kallt, hur går det ihop? Det är säkert den där jävla vulkanens fel! Men dt är ju inte bara jag som drabbas!
Tänkte fixa iordning mig och hoppa isäng, även fast jag har sovmorgon idag måste man få sova. Vad hände med dem dära 10-11 timmarna ett "barn" måste få sova? Sen tar det typ minst en halvtimma för mig att sommna. Och som topping går jag kanske upp onödigt tidigt på måndags morgorna. Menmen......

Good night sleep tight don't let the bedbugs bite!

Helg means a lot

Hallu! Jag har tråkigt. Imorgon får ja väll göra så de tråkiga tar slut och kolla i lite affärer kke? Snart tänker jag börja sommar shoppa, typ antingen nästa vecka eller om fyra veckor (bara då jag är ledig) eller kanske båda? ;) Men då behövs nya shorts, bikinis, solglasögon, och typ snygga tröjor att ha, mn självklart mer än vad som står, får se va jag hittar..
Hade "nyttiga veckan" den här veckan o förra, inte småäta o inte snacks på vardagar o på helger snacks i små marginaler, men det bröt jag ganske snabbt. Men tänkte börja om på nytt inför nästa vecka. Man måste ju tänka sig lite för nu när sommaren kommer o det ä beach 2010 som gäller.

That's all for now
Love Hannah

Everything feels so much better on thursdays

Älskar det engelska språket, varfö måste vårt språk vara så tråkigt? Det är även mycket roligare att prata engelska, bortsätt från på engelska lektionerna ofc. Föresten, där tog min bloggpaus slut, hur länge var den? Några dagar. Men det var skönt att inte behöva oroa sig om att blogga, har haft fullt upp med läxor.
Så va de torsdag, de jobbigaste dagarna i veckan avklarde (tis o ons). Har börjat med ett grupparbete i skolan, kom seriöst i sämsta gruppen; Tobbe, Rasmus och Ali? Seriöst.. Hamnar tillomed hellre med Per och Andreas. Aja, då har ju So lektionerna gått o blivit de sämsta.
Vill åka utomlands!! Det var ju typ tre månader sen jag var i Indien och jag längtar tillbaka, så varmt! <3 Vill åka utomlands oftare, speciellt på vintern när de e så grått och snöigt då vill man få lite färg på vardan (e inte det citatet tagit ur en reklam? xD), man vill ju oxå vara brun och inte vara kritvit i ansiktet oktober-juni. Men vi ska ju åka till Grekland typ vid skolavslutningen så då kommer man få lite förbränna inför sommaren, apprå på de, de e ju varmt ute! Hade bara tunna leggings och en tunn skinnjacka på mig och jag svettades, tror nästan att man kan gå med T-shirt snart, fast man vet ju inte, på nyheterna säger dem att det ska snöa o bli en grad i morgon. Om det blir de vet ja inte vad jag hittar på. Får väll sitta och deppa på min över-tvåtimmars-rast imorgon i skolan.. ´

Kom ihåg att jag inte visat nån bild från Indien så jag tänkte visa det nu, inför beach 2010!




Jag-kritvit i poolen, o kastar boll på stackars syster.






På julafton. Oops! trosvarning :p




Vi gjorde pedekyr på stranden, mina fötter e dem med rosa nagellack, brunast ofc. (:


Vid stranden när indierna hade lov, men efter nån dag farsvann de typ. :P


GOTT NYTT ÅR!








Mi familia y yo visitamos una Iglesia indígena = Min familj och jag besöker en indisk kyrka. Haha äger på spanska ;)


Our henna´s, min den finare till höger ;)


En middag...

Ja, de va typ de. Eller de finns mer men orkar inte mer har säkert suttit med det här inlägget en timmebara eftersom de tar så lång tid att läga upp bilder.

See you tomorrow, maybe

Gillar inte tanken på att de e freda

Tog sprutan idag, mot livmoderhalscancer.. Till er alla som ville veta. Haha jag börjar bli så tråkig att ja inte änns kan komma på nåt att skriva, jag bloggar säkert bara för att jag känner att jag måste. Kanske borde ta en bloggpaus en vecka eller två så jag har ny energi när jag börjar igen, men jag vet inte.. måste få tänka.

Nää, de här inlägget kan jag ju inte lägga ut, men jag antar att det är så det får bli, så ni har nåt att läsa tills jag kmmer tillbaxs från pausen.

Vi ses senare
Love


Jag tänkte plugga... men det är väll tanken som räknas?

Igår blev det ju inget plugg, desto mer får jag plugga ida! :( Men jag vet inte hur de blir me det för jag vet att det står en tallrik med massa bakelser precis brevid mig och frestelsen blir för stor!! Jag måste ju börja inför provet på måndag, har ju bara pluggat.. vadå? en gång! Aja, måste plugga. Men man kanske kan klara provet med bara tanken, man brukar ju säga att det är tanken som räknas..

Puss på er alla där hemma som hatar att plugga lika mkt som jag!

Baka, baka liten kaka

Hade  tråkigt idag så ringde Ida o vi bestämmde oss för att baka, det finns inget som gör en på lika bra humör som att baka. :) Vi tog säkert slut på alla ingridienser i skåpen menmen..
På lördag ska jag ha en liten tjejmiddag här hemma, bad, mat och tjejsnack kommere o bli. ;) Måste tänka ut någon efterrätt jag ska laga, vi brukar typ alltid köpa färdig, fryst kladdkaka. Men hur kul e de på en skala? Då kan man lika gärna göra egen. Men jag är lite inne på vit choklad mousse med bär, kanske en lätt efterrätt som man alltid gör, men sjukt gott!
Måste klippa mig, det kommer antagligen inte bli den här veckan eftersom det aldrig blir av på så kort varsel men vi får hoppas på nästa kke? Då kommer jag bara klippa topparna och klippa upp lite kanske för jag har nog expermenterat med mitt hår så de räcker (lugg, kort, allt möjligt).

I våra reccept improviserade vi, vi lade till tog bort och hittade på helt egna saker. Resultatet: jag är jätte mätt!! :p

 
Our delicios cupcakes..


Sockerkaksmuffins med rårörda hallon.


Chokladmuffins (laktos fri) med choklad glasyr.


Kokoshögar med chokladglasyr.

Haha, våra egna bakelser. Recceptet finns att hämta. ;)

Puss så länge, Hannisch

I ♥ Sälen

Fan jäva skit!

Ursäkta sråket, men skulle precis spara mitt långa inlägg när det försvann, hur många gånger har inte det hänt, men varför just nu?! Trodde att vi skulle komma hem från sälen i söndags men vi åkte inte hem förens igår.. Vi bodde i en stuga som våra kommpisar och deras barn har i lindvallen i sälen. Det va sjukt kul i sälen förutom de gånger jag trodde jag skulle dö i backarna då jag inte hade kontroll på skidorna och bara körde störtlopp hela vägen ner (de var inte kul). Jag körde alla olika slags backar: de gröna (mycket lätta), de blå (lätta), de röda (medelsvåra) och de svarta (svåra)!!! Det gick faktiskt ganska bra me tanke på att jag typ aldrig kört skidor nedför tidigare, jo typ för sju år sen men de räknas väll inte? I början rammlade jag hela tiden eftersom jag inte var ett proffs på skidor och trodde jag kunde ploga mig ner för hela backen, men sen var jag ju tvungen att lära mig lite slalom och då gick det bara bättre, jag klarade ju de svarta backarna alldeles galant! Vi åkte skidor nedför i typ tre hela dagar så gissa om man har träningsvärk och är blåslagen över hela kroppen vid det här laget.. Förutom nedför åkte vi även längdskidor i spåret som var precis bakom huset, så där åkte jag och Johanna (deras ena barn) i flera timmar. Varje kväll ställdes en stor skål proppad med godis fram på bordet och alla barn kastade sig över och åt så mycket de bara kunde, vi har säkert ätit tillräckligt godis för året ut, men det är väll inget teckan att sluta äta?? Har så mycket mer kul att skriva från vår resa, men orkar inte just nu. Tänkte istället lägga ut lite bilder från resan.


Snyggast i backen kanske man inte var, men en av dem iallafall.. (Jag till höger)


Alla vi barn i bullerbyn sälen. Osminkad o allt, äkta fjällen liv (det är ju semester). Kolla in min nya hårfärg, glömde kke att blogga o säga att jag nu färgat håret, svart blev de men coolt tycker jag och de e ju bara min åsikt som räknas. ;)


Mycket snö fanns det iaf, det blev som en förlängd vinter..


En solig och mycket varm dag i backen, dags att solas! <3


Sixten, en sån söt hund som man bara är tvungen att lägga upp. ♥


Jag redo för skidorna, tre milen; here I come!


Ute i spåret (dock inte jag, har ju skönare stil än så där..). :P

Det var allt från sälen, men tänkte när jag ändå håller på lägga ut några fler bilder från förra veckan.


En närmare bild på mitt svarta hår. Me gusta. Kanske ser jag ut som ett emo med svart hår och vit hud men det skiter jag fullständigt i.


Vi hade en kul påskstund me godis. Mmmmm...


Första vårtecknet (förutom möjligtvis det varmare vädret) -ett gäng vitsippor.









Ja.. Det var typ bara nåra av våra hundratals foton. Men mer finns att hämta. Måste duscha och träna till No-omprovet på måndag, det är inte för att jag inte klara provet utan för att jag var sjuk i mer än två veckor och missa de. Bara så ni alla vet - jag ären pluggis! Haha nä medel kke?

God eftermiddag (snart kväll)
Puzz Hannah

RSS 2.0