Dagens Outfit

Andra dagen har gått, såhär blev outfiten. Glömmde tyvärr ladda upp outfit igår, men det var bara den där "this is my look" så outfiten ser ni längre ner.


T-shirt - Esprit
Bolero - Eve
Jeans - Lee
Halsband - Hemmagjort med skåpsnyckeln på :P

Kram Hannah <3


090825

Dagens skola har inte alls varit jobbig, vi började 11 o slutade 13:30. Det är inte förens i morgon vår riktiga första skoldag är. Då börjar vi klockan 08:25 att ha NO, sedan ska vi ha SO, spanska o mentorstid innan vi slutar. Vi fick också inviga våra skåp idag, :p fick underskåp, hatar underskåp, då måste man huka sig varje gång man ska in till skåpet o om man har låga jeans ser man ju allt! Haha, det är iaf bra att jag får överskåp nästa termin, o den är ju längre än HT. Vad jag gör nu? Hm, ja jag får tiden att gå genom att spela lite habbo. ; ) Det var länge sen, men alltid nåt. Idag har jag också pratat lite med en tjej i klassen, hon heter Ida. Vi sitter brevid i klassrummet o idag "lekte" vi några lekar vid strålan. Då skulle man ha ett godis snöre o äta upp det. Jag o Ida ville inte vara med, fett pinsamt lix. Jag skulle gjärna vilja bli kompis med dem flesta tjejerna i min klass.

Kram Hannah <3

Första dan avklarad

Idag har den första skoldagen varit, jag har inte varit så speciellt nervös alls. Men när jag började närma mig skolan me Halle blev jag lite nervös, liksom tänk om jag sjulle hamna i en dålig klass. Och på mitt profilval hade Emma kryssat i dans som andraval, jag hade dött om jag fick det för jag liksom hatar att dansa allt annat än framför spegeln hemma. : D Men det blev som tur kockskola. Vi fick mest papper, kalender o pennor och sånt. Inte förens på onsdag har vi första lektionen, för imorgon ska vi till strålan och skogsvandra, :P man får bada men jag vill ju inte precis visa min fina o slanka kropp andra dagen. Det är iaf bra att man får sovmorgon till klockan 11.


Så här blev mina naglar

I lördags var mina kusiner Ida o Jonathan på besök, vi hoppade studsmatta, badade o åt tonvis me godis! Ja, det var typ allt vi gjorde. :P Men när vi åt pizza kom en ursöt katt till gräsmattan, den var välldigt liten o ganska mager kanske inte ätit på länge för den hoppa hela tiden upp på bordet när vi tagit ner den för att den tiggt pizza. Men tillslut fick katten pizza o vatten, den åt väldigt mkt. Men lite senare på kvällen när den varit hos oss ett tag så bestämmde vi oss för att lämmna tillbaka katten där den bodde, på halsbandet stod det att adressen var ganska nära skolan så vi lämmnade av den där, när vi kom in på gatan började den genast springa mot sitt hus, den kände igen sig! Den hade bara gått vilse.


Katten slickar sig efter pizzan! Bilden blev visst åt fel håll!

Kram Hannah <3

Skolstarten

Hej! Idag börjar skolan. :( Vi ska börja i stavan eftersom vi ska börja i sjuan nu. Man ska inte vara där förens kl. 10, men jag ska möta Hannele vid krysset tjugo i. Nu sitter jag på mitt rum, typ helt klar, fattar inte att jag gick upp kl. 7. Haha jag trodde det behövdes mer tid. Det är inte så lätt att skriva på tangentbordet heller, man har ju lösnaglar som man satte på sig igår kväll, o när jag skulle sätta på mig leggings idag, åkte en av. Ska sätta fast den snart, dem är ju ganska ömtåliga! Det är iaf tur att man gå till skolan me nån dem första dagarna, det är annars lite pinsammt att själv virra runt ien ny skola o inte veta var man ska, det skulle vara så typiskt mig! :D Men nu ska jag typ göra det sista innan jag är färdig ses!

Kram Hannah <3

090821

Gud vad man mår dåligt, då har man gått o blivit sjuk. Huvudvärk, ont i ögonen o när man har ätit någonting mår man illa och har lust att gå till toan och bara spy upp allt igen. Inte så fräscht. :( Men jag hoppas att det blir bättre redan i morgon, för igår mådde jag så mkt sämre än jag som tur gör idag. Men hoppas de går bra att äta chips o godis o sånt, för ikväll är det FF o päronen har lovat oss 3 filmer från statoil. :] I morgon ska man ju vara barnvakt åt sina kussiner på 2 o 5 år, så då blir det mycket "ragge räv" o "fiffi" xD. Men jag antar att det även blir massa godis o efterrätt. O på söndag e de ju bara att sätta på lösnaglarna, duscha o fixa till mig hela dan, fast jag tänkte typ gå o lägga mig klockan 9. För att man kan vakna sjäv utan att väckarklocan ringer och då får man sova ut länge. :p Nu ska jag typ inte göra nåt, få mamma tycka synd om mig o tigga en glass (om jag kan äta glass, villsäga). :D

Kram Hannah <3


O den tredje...

Äntligen, kommer de alla har väntat på, den tredje outfiten! xD Nu har jag kokat ihop den tredje, jag hoppas redan dem andra blir klara imorgon. Fast min favorit är den första, så cool, avslappnad o snygg. Tycker inte ni de? Men alla är ändå fina, så här ser den ut.


Tunika - Bik Bok
Leggings - H&M
Halsband - Gina Tricot

Kram Hannah <3

2 nya outfits

Nu har jag sattit ihop 2 outfits till skolan börjar, nu behöver jag bara 3 till... Det kan dock ändras lite, beroende på väder o tillgång till kläder. Men i största drag ser det ut så här:


T-shirt - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Leggings - H&M
Väska - Monki


Tunika - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans leggings - Gina Tricot

Som ni kanske märkte såg ni mycket från gina, men vänta bara de kmr mer! :] Haha! Ska försöka få me lite mer anorlunda klädaffärer.

Kram Hannnah <3

Shopping

Hallojsan! Idag var jag i sickla med Halle. Vi provade mkt kläder! Haha! O inte alla lika seriösa. Men det var iallafall roligt, jag köpte bara en nesesär/ sminkväska och lite smink. Vi åt mat på donken o såklart tog vi en smoothie på "naked juice bar". När jag var påväg hem träffade jag mamma o Linnéa, dem var tydligen till sickla, så jag var med dem innan vi tillsammans åkte hem. xD Då köpte jag en T-shirt där det står "This Is My Look", :] en till väska som jag tittade på tidigare, men kanske tyckte att den var lite för "tantig" Haha, Men jag köpte den iaf, en lila jag ville ha svart men den var slut. Jag köpte också leggings o lite andra saker på H&M innan vi åkte hem.


Jag som rock chick. (Miffad hand)


Jag i min nya balklännig. :]


Det här var typ allt jag köpte denna dag, längtar redan tills nästa shoppingtur. <3

Kram Hannah <3

Helgmys

Hej alla (finns d nåra :P) bloggläsare!
Jag e typ sjuk, varm, svettig (!), trött o dålig i största allmänhet. Men jag hoppas det går över för ikväll är det ju lördagsmys, mkt godis o massa filmer, det ända som saknas är ju sällskap. Haha! Men jag hyrde filmen "My sussy girl" och typ "dumpad" så det överlever jag nog på. I värsta fall har jag alltid alla tv-serier att titta om från början.

I går var jag med Hannele, vi bada i hellas, det var varmt, skönt o svallkande. Och på vägen hem åkte vi först ända till sickla bara för att köpa en god smoothie på "naked juice bar" innan vi åkte hem till Älta, absolut inte min idé, men ändå väldigt gott Haha. På kvällen blev det mys med filmerna "Norbit" och "27 dresses" som jag redan hade sett en gång, men är nästan lika bra andra gången också. 

Nu ska jag gå ner och börja lördagsmyset :) Här kommer den skönaste reklamen till alla er som älskar att mysa! <3 KLICKA HÄR! 

Jag vet nämmligen inte hur man fixar så att man ser klippet direkt i bloggen.. Så det här får räcka så länge!

Kram Hannah <3


Waf?

Ja, när man äntligen ville göra sig något gott som att springa så fick man lida för de. Jag fick direkt holl, (eller hur det stavas) o skit ont i bröstet. Så var det med det. Men jag blir bara så arg, nu när jag ville springa så kunde jag inte det.   
:[ Vad ska man göra när man har holl? Aja våra grannar ska flytta till USA på lördag, inte för att det har något med oss att göra, om jag inte har nämt det tidigare ska vi på köpet få nåra ryssar istället bredvid oss. O hur kul e de? JAg hade hoppats på en tjej i min ålder så att vi kunde bli bästa kompisar, hon skulle även ha en äldre brosa som jag kunde bli i hop med, haha! :) Aja slut på fantasier nu får jag väll ta o hitta på nåt vettigt och sluta dagdrömma. <3

Kram (min grann-drömprins) Hannah <3

RUBRIK

Tjena!

Nu har jag äntligen kommit hem, det känns skönt. Jag e ledsen att jag inte skrivit så mycket. Jag var ju i göteborg o passa mina kusiner, den här veckan har det varit perfekt väder, sola o bada har jag gjort hela veckan. På fredag ska jag äntligen få vara med Halle, har inte varit med henne på snart fyra veckor (mattesnille) Så det ska bli mysigt. <3 Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket annars. Men jag kan bjuda på nåra sköna blilder från götet.

Tröjan är min nya adidas jacka, snygg va? :) Jag har även klippt mig, inget märkvärdigt!







Jag älskar daim <3 Haha så här kul har man i bilen, älskar andra bilden :)
Här kommer lite andra bilder enjoy.















Ja, det var dem.
Ses, nu ska jag ut o sola innan.

Kram Hannah <3

RSS 2.0