Busy Week

Detta inlägg får och måstebli kort, för måste hinna plugga lite mer inför So provet i morgon som jag inte hunnit än. Och jag har ju vart sjuk länge och kommit skit mycket efter.. Men eftersom jag inte bloggat på länge var jag tvungen att göra det idag eftersom det har varit så mycket i veckan i skolan med prov och läxor, men efter imorgon kommer det kännas skönt. I morgon åker vi till sälen efter skolan så  jag kmmer inte kunna blogga påå resten av veckan, men kanske hinner jag i morgon lite efter skolan, men bara kanske. Finns det ens snö där uppe? Liksom det är ju April! Men det ska typ finnas massor, så det är bara att packa upp den tjocka vinterjackan igen.. Men det kommer bli kul att fira påsk där uppe i en mysig stuga, jag har ju trotsallt inte åkt skidor nedför på flera år så vi får se hur det går. Skulle även vilja åka snowboard, det verkar ju sådär coolt, men eftersom jag knappt kan åka skidor ska jag nog inte prova på snowboarden. Hahha! Det kan ju gå hur som hest. Men jag lovar att jag uppdaterar bloggen igen när jag kommer hem, på söndag blire väll? detta inlägg blev lite längre än jag trott men jag har ju så mycket att ta igen och mycket kvar att skriva, men mer hinner jag inte för måste plugga nu! :(

Vi kanske ses i backen!
Puss Hannah

vad är meningen med passionfrukt?

har laddat ner lite låtar till mobilen ida, förövrigt har jag inte gjort så mycket.. Typ ätit passionfrukt? Men egentligen, det är ju bara massa kärnor. Var e själva frukten? Men det är ju ändå ganska gott att käka kärnor, så det funkar ju för min del.. I morgon blire skola! Haha, är ju typ jätte exalterad inför de. har ju inte gott i skolan på över 2 veckor.


Så HÄR brunt hår är de meningen att jag ska få efter utförandet, det kommer antingen bli brunare eller ljusare än på bilden. Det kan ju aldrig få bli där emellan (alltså perfekt). Lägg märke till kvaliten på bilden för att komma från en mobilkamera, sjukt bra tycker ja. :)

Ses senare. Love hannah

Jag hatar att komma på rubriker..

Att bara komma på en rubrik til ett inlägg tar ju hälften av tiden, man vill få en bra rubrik som får läsarna mer intresserad men samtidigt ska rubriken vara enkel men fyndig. Haha. Men jag brukar vara ärlig när jag skriver rubrikerna, hur intresant låter min? Min den är ju ändå sann.
Ni kanske undrar vad de blev för efterrätt igår, tog den lättaste och tråkigaste, marängtårtan. Vi lade på grädden på marängen för tidigt så det blev en mjuk maräng, men ätbar var den. Nu ska jag ner och äta frukost fr andra gången ida, man är ju ett intressant sällskap. Men tänkte först visa en bild eftersom jag typ aldrig gör de.


The cake. Den ser inte så god ut på bilden.

Puss! Hannah

Sista dan utan skola?

Typ helg nu! (: Det blir antagligen även sista skoldan jag missar. Nästa vecka är skön, vi är väl lediga på fredag? Och efter är det ju påsklov, bara några dagar mellan sportlovet och påsklovet somjag gått. Men gud vad tråkigt det varit här hemma, oftast ensam. Jag saknar att se ansikten!!! I kväll kommer ju typ morfadern, kul... Hahah nä men jaja. Kollar på nätet efter efterrätter, det blir väl mitt jobb att tilllaga den, som alltid. :) Det får bli kanske choklad nåt? Alltid lika gott. Några som har några nya coola låtar på G? Tänkte börja ladda ner låtar till mobilen.

Men de e allt från Nu Love U. Hannah

Nä, jag är inte död..

..Jag är bara helt isolerad i huset. Ni kanske inte sett till mitt huvud i skolan dem senaaste veckorna, jag e sjuk! Har ju lixsom varit hemma 8 skoldagar nu, och det kommer ju bli mer, hur mycket kommer jag att komma efter i skolan egentligen? aja, whatever jag tar ju mediciner? Men läste lite brev från från mailen som jag och kompisar skickat typ år 2006 och 2007. Dem var SÅÅÅÅ gulliga kommer verkligen inte att jag har skrivit dem, men dem var söta iaf. Mest var det från gamla klasskompisar som ville leka. <3
Fast hittade oxå ett älskar brev, gullig avslutning iaf.


Jag lovar,jag skickar inte till mig själv :p Ville inte kränka någon så tog bort namnet. xd

Allways
Hannah


12 mars plus 3 dagar?

Börjar bli så uttråkad att bara vara hemma, eller börjar? har ju varit hemma i flera dagar o inte gjort ett skit, varit borta från skolan i en halv, en och en halv, två och en halv, tre och en halv dag?? Nu får det räcka! Provar lite kläder och smycken, nice. (: o jag har ju inte tonat håret än, men det hann ju aldrig hinna eftersom mamma först var sjuk, och sen blev ju jag oxå sjuk.. Men det måste vi ju bara göra den här veckan!

Puss //Hannah


mobilskoj

Sitter här och kollar in min nya coola mobil, hur den fungerar och vad den gör. Hittar några coola nya saker, blandannat att på kameran när man tar kort finns en inställning som gör att kameran endast tar kort när personen på bilden ler.. Haha! Bara älskar min mobil. <3


Min mobil, den röda.. För er som inte orkar kolla upp den på google eller bara inte vill. Nu ska jag hitta på något annat!

Love Hannah

14 år idag!

Blev 14 idag! Förutom att jag fortfarande är sjuk så är det en helt okej födelsedag? :p Tar typ medeciner mot halsontet och kan knappt prata, orden bara försvinner i munnen på mig. Ni kanske undrar vad jag fick för något, o jag blev inte missnöjd. En satio mobil, touch skärm med 12.1 megapixel(!). Tack snälla ni. <3 Sen fick jag även några tröjor, en rosa peek kofta, en sjal, rosa converse och massa smycken! Det är så roligt att fira födelsedag. :) Har inte direkt någon matlust heller så till efterrätt blir det Ben'n Jerrys istället för den traditionella tårtan, men det blir lika bra för de. Hade egentligen tänkt ha en liten tjejmiddag i morgon, men det får jag nog skjuta upp till nästa eller nästnästa vecka, beroende på... Jag hoppas jag är frisk igen till på måndag, så jag inte kommer allt för långt efter i skolan, så om jag bara får tillbaka rösten snart är jag glad. håller på att ladda ner lite filmer till min nya mobil, lite mordfilmer o sånt blire! Haha, men har tänkt på en sak,, jag bloggar ju inte så mycket, inte ens varje dag. Men när jag gör det så blir det långa inlägg som det hära, så tänkte att vi skulle ändra det, så när man går in ska det alltid finnas något nytt att läsa, så kanske mer kortare inlägg fast oftare, det passar ju bra när jag kan ta kort med min mobil nu oxå.

Happy Birthday To Me!

SJUK

Gick hem igår efter två lektioner, hatar att vara sjuk! ): Förr blev jag sällan sjuk, jag var borta max en gång från skolan under ett helt läsår. Men i år har jag kännt mig sjuk många många gånger. Det är säkert skolan som gör mig sjuk, tänk hur många år vi har kvar av pluggandet! Just nu har jag bara ont i halsen och hostar och lite ont i huvudet med. Igår var det samma fast hade även ont i magen och skit ont i huvudet och frös hela tiden, det känns iallafall bättre nu,orkar sitta framför datan och blogga som ni kanske märker. I morgon fyller jag år, då får man ju hoppas att man inte är sjuk på sin födelsedag (som typ aldrig har hänt?). Men ska typ titta på lite film nu, såg Holes (=ett hål om dagen) igår, vi skulle annars se den i skolan igår och idag, så jag tyckte det var lika bra att jag såg de hemma.. Idag får det bli någon typisk tjejfilm med romantik och humor. de är ju sånna filmer jag gillar mest. <3

Ska krya på mig nu
Hannah


söndagen den sjunde mars klockan tio

I går var jag i forum med syrran. Jag köpte en del snygga plagg där, men jag hittade inga fina ljusa jeans till ett bra pris, för har ju inte så mycket pengar just nu. Men nu är jag iaf glad, köpte toning till mitt hår, mörkbrunt. Det kommer säkert bli svart nu, för det ser nästan ut det på förpaktningen men jag blir bara glad jag får byta hårfärg. Och vem vet, jag kanske passar som svart-ett, svart-in? XD Men ni får inte mobba mig för de, tror jag kommer fixa håret idag, så ni får se hur dt blev imorgon i skolan. ): Neeeej, skola imorgon fan också. Lovet går ju så fort.. Men jag får väll njuta av den sista dan innan skolan med de jag gör bäst, slappar! :) 

// the new Hannah


Dagens film

Tänkte tipsa om en sida på nätet där man kan se många filmer gratis online, dock är det filmer på engelska o det finns ingen text, men vi har väll inte sovit oss igenom alla engelska lektioner?? :P

www.movies-links.tv

När man söker på en film kommer många olika länkar man kan trycka på för att se filmen, dock funkar inte alla så ni får testa er fram. Det funkar iaf för mig. (: Själv tänkte jag se på the proposal nu, har redan sett den en gång innan på bio menmen..

De var allt
Hannah <3


1003051510

Idag har jag sprungit på bandet, trodde seriöst att jag skulle dö, allt snurra och låg typ 10 minuter bara på golvet o mådde illa! Men jag klara de iaf, nu har jag brutit tränden med att inte springa, o de går säkert mkt bättre nästa gång. Som belöning gjorde jag amerikanska pannkakor som jag åt med hallonsylt, hallon o sirap, MUMMMMMS! (: Hehe, d va gott. Nästa vecka böjar skolan, suck. Men jag känner mig utvilad så jag klarar nog iaf måndagen, men sen har jagnågonting att längta efter eftersom jag fyller år på fredag. Har jag nämt det förut? :P

Love Me OR Leave Me..

Puss Hannah

black n' gold

Det är mars månad vilket betyder Hannah's FASHION WEEK! Denna vecka är det black and gold (svart och guld) som gäller, så jag har varit i lite affärer och hittat några hippa modekläder.


Haha! Verkligen skitfina kläder hittade jag, men de behöver aldrig vara de snyggaste för att det ska vara sköna och kunna kalla sig mode. Mode handlar även om att våga ta risker och utmana sig själv (tror jag :P). Hahah Modekläder är galna och roliga...


Skorna från outfiten ovanför. Hannah hissar. :) Fett sköna och guldiga, ett stort plus!


Kjolen även från bilden ovan. Skön var den, men det påverkar inte mitt beslut om att dissa för både det fula utseendet och priset sänker betygen.. :( Inget jag rekomenderar.


Kavaj, eller vad ska man kalla det för? Nja jag vet inte, kanske var den fräck, men när ska man använda den, på jobbet?? JAH kallar den mer tantig.


Nää, nog var det bra tänkt med tajta ärmar och öppen öppning men nej, det funkade verkligen inte.. Den här gillade jag verkligen inte.


HAHAH. Typ så där ser det ut när Hannah (jag?) leker mode expert, de är ju kul! <3 Men jag tyckte ändå att allt funkade tillsammmans, att det var en cool stil. Inte för att jag skulle köpa något av dem där plaggen, menmen nån gör ju de.. :P Nu ska jag ner o titta på teve, jag återkommer men mer moderåd senare, så om ni har några funderingar FRÅGA MIG! XD

/Mode Hannah :]

VILL HA!

Tjänare alla där hemma. Har hittat ett Ben & Jerry´s lipbalm som jag vill ha. Tyvärr finns det just nu bara att köpa på nätet i Sverige, men jag hoppas att det kommer ut i affärena så jag kan köpa det. Undrar hur det luktar, det måste både lukta och smaka (!) gudomligt! XD

I dag har det mest varit och kommer vara soft, typ ta´t lungt och städa och göra sig iordning. I morrn är det tänkt att jag skulle till forum, ska typ kolla speciellt efter jeans från gina och några andra saker jag skrivit ner på min "måste köpa" lista. Nu måste jag återgå till städningen och syrran kallar.. ^^



Lipbalm från Ben & Jerry´s - typ 40 kr. st. kostar de på nätet.


See U Later Alligator
LÖVE Hannah


Gomorgon! <3

Vaknade tidigt idag, fast är fortfarande lite trött. :p
Igår var jag på en liten shoppingrunda men köpte ingenting, jag hittade ett par saker som jag ville ha men köpte dem inte för att inte slösa på pengar och sen nästa dag ångra mitt köp när jag klippt bort prislappen... Så typiskt mej. (a)

Jag måste ändra min design på bloggen, eftersom jag inte förens nu tänkte på HUR tråkigt det är att läsa den (och då menar jag inte min text), för bakrunden är svart, texten är vit och liten. Har egentligen inte tänkt på det innan men jag ska försöka få in lite mer färg som gör det "roligare" att läsa bloggen. (: Men jag letade typ hela gårdagen efter iaf någon bakrund men de finns ju inga snygga! Och själv är man ju ingen bra på att designa själv eller att fixa och trixa på bloggen. I NEED SOME HELP, PLEASE! <3

Nån som vill hjälpa?
Lots of love Hannnah

RSS 2.0