Trevlig midsommar!

Ja, kom hem från Grekland igår och där var det helt underbart, men orkar inte skriva om det nu för det är jue midsommar! Iår blir det bara vi familjen, som det alltid brukar bli (mobbade), men vi ska fira i morgon hos några istället. Har tittat på gammla videoklipp från datan på mig och kompisar och jag håller på att dö, var man verkligen så där kul när man var mindre?? Men nu ska jag njuta av sommarlovet och käka lite av den där magnifika goda jordgubbståtran jag gjort och fortsätta njuta av dagen. Kanske kan jag lägga upp några videor på bloggen, varesig ni vill eller ej men jag tror man måste lägga upp på you tube först och de vill man jue inte.

Vi ses senare

Underbaraste Grekland!

Hej. Sitter just nu i ett internetcaf'e i Grekland! Har ar det hur skont som helst med grader som stiger upp mot 40 grader (nastan for varmt :p). Drygt en vecka har gatt av tiden men vi har 5 soldagar kvar. :) Just nu har det precis blivit mulet och duggat en skvatt, men annars har det varit hel sol med minst 35 grader varje dag, that's life. :D Jag ligger pa min luftmadrass pa havet dag in och ut och bara njuter av varmen, kulturen, maten, folket, ja hela landet. :)) En del snygga pojkar finns de ju me.

Jag undrar bara hur ni har det dar hemma.. Vet inte vad vadret ar men hoppas att det blir toppen iaf tills jag kommer hem sa det blir en skon midsommar och allt. Hehe

(Anledningen till att detta ar det forsta inlagget pa lange ar att mitt ucking internet inte fungerar hemma, men vi far se hur det blir nar vi kommer hem igen...)


Paralio Astros, Grekland. Har befinner jag mig just nu. Stranden med det underbaraste havet dar jag badar. <3


Saganaki!!! Sa gott, det blire varje kvall


Det har inte gott en dag utan att man atit Tzatziki. Frukost, lunch och middag.


Och sa klart. Klassikern. greek sallad! MUMS

Haha, hittade lite bilder fran google.

Sees senare kanske?

Du vet att du alskar mig
Hannah


Det är sommark, det är sol, det är koskit i hagen

Har precis klippt klart gräsmattan och fått in lite cash. :) Haha, kommer bli stenrik i sommar!!
Iskolan var det en helt vanlig dag som segade sig förbi, fast nu blir man så glad! Det är verkligen sommar nu, på morgornen kanske det inte precis är så jättevarmt och man funderar om man verkligen kan ha shorts men upp till förmiddan blir det varmare. Det kallar jag svensk sommar när den är som bäst! <3 Så det blir väl shorts veckan ut och in innan vi drar till Grekland. Det ska bli kul, typ ändrade planer oxå att vi åker bara familjen men det kommer bli lika kul för det och hoppas att jag kommer få lite extra färg innan det riktiga sommarlovet börjar..
Ska dra iväg med moppen (jag bak såklart), köpa lite snacks o de.

Ses när jag känner för det.

turvecka

Då hände det igen, internet försvann och ingen uppdaterar bloggen. Vet inte vad som är fel, ibland bara slutar internet fungera och sen om några dagar är det tillbaka igen, man blir så sur bara, speciellt när man verkligen behöver den. Men nu finns det inget att tjura över, jag är ju här nu! :)
Detta måste vara min lyckovecka, i går så var musiken inställd, och vi fick drygt 2 timmars rast, där jag gjorde vad jag gör bäst på, sov! Haha var bara så trött.. Sen idag slutade vi sista lektionen vilket var profilen en timma innan bara för att vi bara städade litegrann. Sen fick vi reda på att på fredag går vi bara 08.20-10.30, för vi gick dubbelt så lång tid no förra fredan bara för vi hade ett långt praktisk prov så vi kommer få ledigt den här fredagen istället, då skulle vi få 3  timmar och 10 rast men vi frågade vår idrottslärare om vi kunde slippa lektionen för att vi hade så lång rast och behövde vänta så länge iskolan (vi kunde ju bara gå hem och vänta, men vi ville att det skulle låta bra) så han gick med på det och vi slutar halv elva, bara två lektioner: Matte och So på fredag alltså, fatta HUR glad man blev.

En till glad nyhet var att vi hade konditionstest på idrotten idag, och fick bra tid! :) Man skulle sprtinga 3 km, det var fyra varv kring en bana vid skolan och sen skulle man se vad man fick för tid och sen betygsättas efter det. Det gick bättre än förväntat.

Detta var betygen för tjejerna
Okej - 22.30 minuter (G)
Bra - 17 minuter (VG)
mycket bra - 15 minuter (MVG)

Och jag fick 14 minuter :))) Jag är superglad fick bästa tiden av tjejerna och bara två killar kom före mig, men eftersom killarna behövde bättre tid än tjejerna (det bara är så) så fick bara en precis mvg, alltså fick jag bästa tiden av alla typ!!!! <3<3<3

puss

RSS 2.0