Indien - me gusta

Just nu 'r jag i Indien! S' j'vla sk'nt! <3 Saknar verkligen inte sn'n och de -16 graderna. H'r 'r det varmt hela dagarna. M'ste g' ifr'n datan nu, f'r syrran m'ste ju ocks' f' g' in.. -.-

LOVE Hannah

Miss U all! <33333

23.43

Hade tänkt att börja göra mig iordning nu, men de är så fullt där nere, så väntar en halvtimme till. Kläderna blir väll desamma som jag hade i skola ida, dvs. gråa strumpbyxor från Gina, långt vitt linne också från Gina och en kort "kofta" från vero moda. Men denna förbannade snö som faller ner stoppar trafiken, och det kommer säkert bli förseningar.. Detta händer alltid mig! Ska väll iallafall klä på mig nu, sitter typ bara i handduk. :O När det blir ledigt i badrummet får jag skynda mig dit, om de blir tid över sen kan jag titta på film eller vara inne ännu meer på datan! :J Haha, det börjar bli lite jobbigt menmen, inte har jag sommnat ännu.

Love Ya All! /Hannah <3

21.59

Har precis kommit ut ur duschen och tagit mig en glass. :P Är inne på facebook och kollar runt lite, d blir lite farmville haha (nörd :]). Har precis stängt igen resväskan, så jag är nu helt klar med packningen, det är bara fixandet på utseendet kvar! :) Kommer sakna er alla i det kalla Sverige när jag är borta, och den traditionella julen! Man får ju hoppas att inte flyget blir inställt i snöovädret!!! Det skulle inte vara så roligt..

Vaken än så länge! :) Förblir det nog ett tag oxå..



Kramiz /Hannah

19.13

Sitter nu här vid datan och är inne på facebook så länge. Ska snart duscha och göra mig fin! <3 Ska använda ansiktsmasken som jag fick i julklapp! :) Sen är d bonde söker fru som gäller, :P verkligen superkul! Kommer nog uppdatera några gånger i natt vad som händer i mitt huvud, då får ni se hur länge jag orkar vara vaken.. Har typ packat färdigt, bara handbagaget kvar, o de är skönt! Men jag ska äta nu, sen duscha. Så vi ser när jag går in på bloggen igen. Fast ni kommer ju antagligen inte kunna läsa allt eftersom ni sover o ska till skolan haha!

Pözz /Hannah med två "h:n"

i väntan

Ahh! Äntligen var den sista skoldan slut! Ingen mera skola förens nästa år! Det känns skönt att säga. :) I morgon klockan tidigt ska vi åka till Indien! Så vi måste typ gå upp 3 (på morgonen) eller nåt om man ska komma i tid, men om man bara ska sova 4 eller 5 timmar spelar det ju ingen roll om man sover. :P Så jag ska vara uppe hela natten, jag kommer säkert att sommna i soffan klockan 10 för jag är lite trött redan. Men jag ska försöka så att man sover bättre på planet istället. Det får väl bli film maraton över natten! Så länge det går iaf. Men det ska ju bli så skönt att komma ifrån kylan här hemma i Sverige, när vi äntligen verkar få en vit jul så reser vi bort (typiskt), men jag vill ju såklart hellre åka dit! Lyckades sammla ihop några argument om varför jag gillar/ inte gillar vintern, haha. det var ju typ de ja kom på just nu.  

Varför jag gillar vintern:

  • dekorationerna
  • ljusen
  • julen
  • snön
  • att kunna längta till sommaren

Varför jag inte gillar vintern:

  • kylan, att behöva frysa
  • snön (snöoväder, pulsa i snön)
  • behöva ha tjocka kläder


Orkar inte :(

Har inte orkat skriva på bloggen, det får väll bli ett nyårslöfte! Har fixat en tillfällig header.. Så får det se ut så länge, för jag har brist på bilder. men jag kommer ta miljontals bilder i Indien, dit vi åker om mindre än 3 dar! ;) Ska göra läxan och ladda ner låtar till ipoden nu, så kanske vi hörs lite senare. psst. d e ullared i dag! :P

Aino! <3

Jag fick lite mer krafter när jag hittade den här mobilen. Snygg, eller hur?? Tror att jag äntligen har hittat en mobil jag vill ha, ganska ny också! <3 Bra kamera, för över bilder till datan trådlöst och snygg!


SNYGGASTE MOBILEN ELLER VAD??


spotify

Har egentligen inte tänkt skaffa spotify, men om man ska hänga med i svängarna så måste man. :) Har precis laddat ner spotify, coolt! Ledsen för att jag inte varit inne på bloggen på sjukt länge.. Har helt enkelt inte varit vid datan på länge, det har mest blivit TV och att inte göra någonting. Mitt rum ser ut som en svinstuga vid det här laget. Tog drickvaccinet i går, för att inte bli magsjuk i Indien, det vore ju inte så skoj! :[ Det luktade hallon men smakade piss! Har och orkar inte skriva något mer just nu, bilderna får tala för sig själv..

Orkar inte heller ladda upp några bilder. :p




RSS 2.0