hey

Kom precis hem från en släktmiddag.. kul. Nu ska jag titta på en film och måste verkligen titta på gossip girl, för jag har missat så många avsnitt nu måste även gå och lägga mig tidigt för är redan trött.
Har sprungit idag, jag satsade på att springa i 45 minuter och sprang typ 57 minuter istället så det tycker jag var bra. Det var alltså 8,8 km, men måste snart klara 1 mil om jag ska kunna genomföra tjejmilen i höst, men det tror jag.

kram

s som i söndag

Japp, då var det söndag igen, vet inte var tiden tar vägen, helgen går jue så mycket fortare än vardagarna. :S Mycket beror det kanske på att jag bakade bullar i fyra timmar igår, hos Ida. Haha vi skulle egentligen göra en sats men råkade få i över dubbelt så mycket mjölk, men vi märkte inte det förens om en stund så då fick vi dubbla degen. 4 timmar tog det alltså, det blev kanel choklad och mandelmassa bullar. Smarrigt. Så nu kan man ha bullparty hela året. 111 tror jag att vi räknade dem till.

Idag däremot händer inte så mycket, kanske läxor, springa och fixa iordning så inför måndag skoldag som det alltid blir på söndagar. Vi skulle typ åka till min faster och kusin typ.

någongång i maj..

Mår så jävla dåligt, kan inte berätta varför -personliga problem. Har typ iallafall skrivit ner det och det känns faktiskt lite bättre nu.

Ledsen att jag inte bloggat på länge och orkar inte just nu heller direkt, men internet har inte fungerat, -igen. Så nästa gång jag inte skriver på länge får ni nte tro att jag slutat blogga utan bara att mitt internet inte fungerar för det kommer och går till och från. Men det var bara det jag ville säga just nu. Har en ny header på G

Sköt om er

You're who i'm thinkin' of

Kom ganska nyligen hem från tennisen, träningspasset för dagen. Vi avslutade med plankan, efter när vi var trötta och så. Jag stod precis 2 minuter, men jag typ spände inte magen så jag fick skit ont i ryggen efterråt. :( Jag tror att jag ska börja att göra armhävningar, situps och plankan varje dag för att träna förutom då jag tränar annat. Och vara lite extra nyttig som jag försöker (men går inte så bra).

Håller typ på att falla för bieber, haha iallafall hans låtar eftersom typ alla älskar honom fast jag, nä inte jag. Han låter så barnslig. ;) Men nu går jag typ runt hela dagarna och sjunger på dem, speciellt favorite girl. Han är även ganska gullig, fast ser inte ut som sexton direkt (fast o andra sidan ser jag typ ut som elva elr nåt). (:

Imorgon tänkte jag kanske ha shorts, ifall det blir någellunda bra väder. om typ solen är framme och värmer a bit? För om det kommer bli lika varmt som det är just nu kommer jag ha shorts, 15 grader och sol iaf. För det är skönt. förövrigt har jag blivit så bortskämd med solen eftersom det var 25 grader förra veckan om inte mer men man får vara glad för det mam får på den svenska sommaren. Tänkte även ta första doppet på riktigt i Sverige för säsongen, det har inte blivit så än. Men tänker vänta tills det blir lite varmare så man kan värma sig lite när man kommer upp, någon som är med mig? (a)


Ah ah ah ah
Ah ah ah ah
Ah ah ah oh
Ah ah ah ah

I allways knew you were the best
the coolest girl i know
so prettier than all the rest
the star of my show
so many times i wished
you'd be the one for me
but never knew you'd get like this
girl what you do to me

you're who i'm thinkin' of
girl you aint' my runner up
and no matter what you're allways number one

my prize posession
one and only
adore ya girl i wnat ya
the one i cant live without
that's you that's you

haha det var början, bra va?

100:de inlägget

Halloj. Detta får bli ett snabbt och kort inlägg för ska gå till gitarren och 5 minuter. Jag ska spela någon Ted Gärdestrand låt, eller vad det nu var och har ingen aning om hur man kör den. Men det löser sig nog. ;) dagen gick ändå ganska snabbt men den segade sig från matten och resten av dagen sen låg jag i soffan och sov 40 minuter, måste verklign gå och lägga mig tidigare. Men inte idag för ikväll blire Tv kväll, Ugly Betty, DH, couger town och en kanske det blir biggest loser med :P Haha, verkligen skit bra program.
Detta är mitt 100:de inlägg och jag måste väl fira? Vet inte med vad men vad sägs om lite champagne lagom till teven. (:

Måste dra

jaha..

Hellu! :)

Då var det gjort, har äntligen fått lite tid över och (istället för läxorna :P) grejat lite på bloggen. kanske blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men det är iallafall en egen header och svart bakgrund och annat stuff som jag typ klarade alldelles själv. :O Haha. Men vad tycks då? Bättre än den förra iaf? För jag är inte så bra med headers och sånt, menmen.

Idag hade vi fem lektioner; No där vi gick igenom hur man byggde broar och sånt för vi ska ha ett praktiskt prov om det på fredag, Matte där vi gjorde diagnos hela lektionen men blev dock inte färdig :(, på musiken gjorde vi ett test som jag hde alla rätt på och sen kollade vi på alla bidrag från Esc och fick tippa vem som kommer komma 1:a, 2:a och 3:a, vinnaren ska få ett pris. Sen hade vi svenska där vi gör en berättelse och tillslut hade vi sista lektionen till klockan 15.10 då vi fick reda på hur det gick på provet, där fick jag MVG (om jag nu skulle fått betyg) och sen jobbade vi med allt och inget. Ja, det var en ganska blandad dag ganska seg men måndagar går alltid ganska snabbt.

I morgon däremot är det tisdag! Vilket betyder Tv kväll! :) Men också veckans jobbigaste dag, 08.15-16.00

Jag tippade:

1. Israel
 

2. Tyskland


3. Armeien
Har ingen video, men nu när jag tänker efter tror jag att jag skrev fel, det var inte armenien som sjunger den låtjag egentlign skulle rösta på :P Haa

godnatt

Bild Bomb

Eftersom jag inte lagt ut bilder på länge tänkte jag att jag nu kunde lägga ut många, alla tillsammans! :) Enjoy it.

Förra lördagen

första sommardan


Jag inviger studsmattan för i år


I onsdags

Vi har kul med kameran


Och igen...


Hehe ;)

I fredags

:)


Jag trixar


Haha, som alltid.


Kung Fu Panda


I can reach the sky


Oh yeah


Haha, det får bli den sista

Bye bye

Bara 66 lektioner kvar innan sommarlov! <3

Har inte kunnat blogga på jag-vet-inte-på-hur länge. För det har varit för mycket i skolan och nu i helgen har jag varit i Göteborg, för min pappa och syster skulle springa halvmaran.. Så vi åkte efter skolan på fredagen och kom hem för några timmar sen. Vi bodde hos våra kusiner de två nätterna och man var tvungen att leka med dem 24/7. Haha men det var skoj.
     Jag lovar att jag ska göra min blogg roligare med mer bilder, blogga oftare och en ny header men internet på min dator fungerar inte (vet ej varför), så det är lite svårt. Ska iaf nu typ duscha och göra mig iordning till imorgon, ser verkligen inte fram till ny skolvecka imorgon men det är iaf bra att det bara är 2 hela veckor kvar i skolan och de sista dagarna brukar ju inte vara så jobbiga.

puss


The day before school

Har precis kommit hem från en snabb tur med moppen. :)
Idag har jag och mamma shoppat (som jag nämt några gånger tidigare). Vi gick runt i flera timmar i olika affärer och köpte på hm, gina tricot, new yorker, cubus och bikbok. Blev nöjd med vad jag köpte, såklart ville jag köpa mera, som ett par gladiatorsandaler vi kollade på och tights med skindetaljer som jag inte hittade några snygga någonstans. :( Menmen, kom hem med en del snygga grejer. ;) Visar senare grejerna jag köpte.

ses

:(

Försöker desperat få syrran att kila ner till centrum och köpa mig lite godis, men nejnej. Utan resultat. Jag får väl istället bege mig till teven snart och titta om på någon gammal tv-serie som jag inte sett på länge. Vad annars finns det o göra?
     Har tagit några fina sommarblider från idag som jag kanske lägger ut i morgon? Och imorgon betyder det shopping! Haha älskar att shoppa, fast brukar bli på dåligt humör när jag inte hittar något och kommer hem tomhänt! För min klädsmak kan vara ganska neråt ibland. Men vet litesaker jag ska köpa imorgon så det blir nog inga problem heller.

that's all for now
love hannah

Sommar! <3

Så det blev ingen shopping idag, vi hade bestämmt att vi bara skulle åka iväg om det blev lite sämre väder idag annars skulle vi ta det på söndag. Och så blev det, sol o värme! Typ 30 grader har det varit idag, inte kanske i solen men åtminstonde någonting med + 20 grader i skuggan, 25 tror jag det var. Men gud vad det är skönt, sommaren är här och nu ska den stanna! Hoppas det blir ganska bra väder imorgon som ett tecken för att sommaren är här på riktigt, men helst inte för varmt för då kanske vi bestämmer oss för att stanna hemma och sola istället.
     Ikväll blir det som en riktig sommarkväll, grillad mat och sånt innan vi beger oss in för kvällen. Jag älskar såna kvällar, då man kan sitta ute sent och bara njuta av kvällsvärmen. Jag menar jag har liksom gått i shorts och linne hela dagen och (svettats) varit varm när jag solat och bara gått omkring.

Sommarn´är här för att stanna!
hoppas ja

My shoppings








Linnen - 2 för 149:-
Shorts - 199:-
Blus - 149:-

Dagen

Har precis kommit hem från forum, hittade en del snygga kläder som jag köpte. Jag hade räknat pengarna fel och hade typ bara femhundra kronor. Så jag slutade dan med minus 12 kr. Hittade och vet fler saker som jag ska köpa, men eftersom jag inte hade så mycket pengar idag väntar jag tills imorgon istället. Jag köpte ett par ljusa jeans shorts, en vit blus, och två linnen i grått och aprikos på cubus. I morgon tänkte jag köpa ett par jeans, tights, bikini och träningskläder.

Ses

ledig fredag

Vaknade ganska tidigt i morse med tanke på att jag var uppe till halv fyra i natt. ;) Vi såg två komendier och en massa annan skit på disney channel (inte mitt val :P) innan vi gick till sängs. Till det åt vi chips och dipp och en mängd godis och kebab till middag såklart.
     Men nu har jag andra planer, tänker snart åka till forum med Ida och Hannele för att titta i lite affärer. Jag har inte så mycket pengar men ska även i morgon åka i väg och shoppa med mor min, så det löser sig nog. Men tänkte iaf hitta några snygga solbrillor som jag passar i för en gångs skull och lite sommarkläder.
     Snart är det sommarlov, gud vad najs. Sola, bada och gå barbent, Hannah gillart. :) Som en bra start på sommarlovet åker vi till grekland två veckor så man har lite solbränna till när den svenska sommarn börjar. Man får ju hoppas att vi får en bra sommar här hemma. Varmt ska de va. Det har inte varit så bra väder på sistonde men man hoppas på att i år blir den en vändning.

Ska göra mig iordning det sista nu innan jag drar.
puss

Ledsen för ingen uppdatdering

Men internet fungerar inte på min dator, gud va sur man blir!! Men nu kan jag äntligen sitta här eftersom päronen åkt till sälen (igen) och vi får FF här hemma (:, den här gången ser det verkligen ut att bli något. Men man vet ju aldrig. :p Jaja, så snart ska jag o syrran köpa pizza, snacks och hyra nån film till kvällen. En riktig tjejkväll. haha

puss

..

Juste höll på att glömma, har fixat en ny header till bloggen så att ni kan åtminstone läsa med stil.

De va allt /Hannah

Äntligen

Äntligen kan jag sitta vid datan igen, det har jag saknat, internät har inte varit i gång sen i fredags så det är på tiden nu. Så jag är ledsen att jag inte kunnat blogga. Men min data fungerar typ fortfarande inte så nu sittar jag vid datan nere istället.
     Idag hade vi No prov, hatar såna, för man måste resonera om svaren och sånt skit o de hatar jag. Det är bättre när man bara går rakt på ska tycker jag. Är lite orolig att inte få godkänt för det kändes bara sådär efter povet och jag använde all tid man fick. Men det är väl alltid så innan man får tillbaka proven och ser resultaten??
     Ikväll, eller rättaresagt lite senare ska jag och pappa till stadion och se Djurgården-Gais, det är andra gången jag är på stadion den här säsongen. Förra var mot trelleborg då vi vann med 3-0. Antar att jag är nån form av turmaskot, men vi får väl se ikväll. ;)

Ska titta på typ top model nu och sen äta innan vi åker men jag kommer börja blogga mer nu när iaf en data fungerar... Och föresten hittade jag en Tv för 3333:- på elgiganten i måndags men pappa åkte iväg och vi kunde inte köpa den, och nu är den slut. :( Men jag har hittat en för 3700;- och jag måste köpa Tv nu.

Nästa vecka när vi är lediga torsdag och fredag ska jag shoppa typ hela helgen, men det är då..

Ses <3

Ingen uppdatering på hela helgen

ja, gud vad less man blir när inte nätet fungerar, den här gången höll det hela helgen. Så har inte haft chansen att blogga på hela helgen, men nu sitter man här en måndagsmogon klockan halv nio och bloggar istället för att fixa iordning sig. Så nu kommer jag typ komma försent.
I har engelska prov i morgon och har typ inte övat någonting så idag får väl bli pluggdan. ^^

Ses i skolan kanske

RSS 2.0