.?!

Dagen har och förblir väldigt slapp (som om inte alla dar blir det), kanske drar iväg lite senare om jag orkar.. Jag hatar att blogga, men på samma gång älskar jag det, det är ju så svårt för har aldrig något intressant att skriva om, och känner mig ju typ tvingad att skriva men på samma gång gillar jag att skriva även om det är ingen som läser min tråkiga blogg. Men ändå. Man vet ju aldrig.
Måste titta på lite bloggar för mode inspiration, mina outfits är bara för tråkiga och jag vet ju typ inte änns vad som är "min stil". Typ mer vågade kläder och sånt gillar jag. Men har ju typ inte hittat några bra, de man hittar är ju bara för såna som har en mängd pengar och shoppar för tusentals varje vecka. Det är ju inte jag..
Men iaf intressant inlägg, I know

Äntligen helg

Fredag, det känns bra att första skolveckan är avklarad. Fattar inte hur jag ska orka med resten av läsåret om jag redan är trött på skolan igen.. Har redan börjat räkna ner till höstlovet, typ 5 veckor kvar, så det är inte så farligt. Tänkte shoppa lite imorgon, eller det beror på om jag får ut pengarna från jobbet och månadspengen eller inte. Men shoppa o shoppa, jag brukar alltid ha höga förväntningar men hittar ju aldrig något när jag kollar så blir bara på dåligt humör. Men jag måste trots allt köpa nåt att ha på skolfotot nästa vecka, onsdag-fredag typ. Måste bli perfekt för en gångs skull, alla mina foton genom tiderna blir ju hellt miffade, men det beror antagligen på hur jag ser ut. x)
Jag vet att min blogg är tråkig, dåligt skrivet och för lite bilder. Men jag försöker fixa det. Men just nu har jag bara tillgång till datan där nere så det går ju typ inte men jag lovar att jag ska bli bättre på det, kanske med start imorgon med lite bilder på ALLA mina köp. Haha (:

Tänker fortsätta njuta av kvällen med lite teve o godis så good night lovers


Deprimerad

Har inte uppdaterat, jag vet. Men jag blir bara så lack på internet. oftast fungerar internet för alla datorer i huset utan min, så när jag försölker gå in på internet så försvinner allt. Då blir alla så sur på mig. :( Och ibland fungerar ingenting. Så jag får nöja mig med att bara blogga när det är ledigt här nere.. Har precis kommit utifrån från en kort löprunda, 4,2 km blev det. Men jag hade inte tänkt springa längre för redan imorgon ska jag springa en mil och ville inte ta ut mig.
Håller på att bli sjuk av allt, det regnar dag in o ut, det är isklallt ute, skolan har börjat. Känner mig bara så deprimerad, det måste hända något som lyser upp vardan´ och det NU. Få se om det händer nåt kul i helgen, tänkte shoppa lite, det blir nog kul. Min garderob är bara så tråkig och liten, dags för lite variation. Har även beställt lite grejer från h&m katalogen 2000 kr typ. Men då fanns både jacka, stövlar och jeans med så det är egentligen inte så mycket.. Kanske beställer nåt från Nelly, finns ju en hel del fina grejer där. (:

Nog om mig och min tråkiga vardag, maten kallar
puss

första dan

Jaha, då var sommarlovet slut. Idag hade jag den första återträffen med alla älskade *host* klasskamrater. Vi hade fått en till kille till vår klass, Adam, för många har slutat i vår klass. Idag hände det väll inte så mycket, mötte upp Ida och Hannele och vi gick tillsammans, väl där var vi 10 minuter tidiga så vi bara stod och kollade av läget. Sen fick vi nytt klassrum; no-sal 3 och två nya mentorer, Ola och Jonatan någonting. Vi hade även fått byta massa lärare så det kommer bli jobbigt nu i början, både till det bra och dåliga. Men typ efter trettio-fyrtio minuter babblande släpptes vi ut och var lediga resten av dagen. Den andra delen av dan spenderade jag mest framför datan och teven men klämde även in ett löppass runt Älta sjön.
Imorgon börjar vi tio och slutar två. Älskar sovmorgon!! Även om jag går upp ovanligt tidigt för att ha sovmorgon så är det ju ändå skönare än att gå upp ännu tidigare för jag hatar att vara stressad och vill ha god tid på mig. Kul information, jag vet. (a) Men jag tror att det är dags för att fixa i ordning mig och hoppa i säng nu. puss till er alla där ute


Hemmmma :)

Rubriken säger allt de jag ville säga. För måste nu duscha och fixa lite inför morgonen då skolan börjar (redan). ;( Men sälen var najs, det blir mysigt till vinterna och julafton att åka skidor typ, men jag kan inte säga att jag längtar. VILL HAAAAA TILLBAKA DEN KORTA SOMMARN VI FICK!!!


vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Typ klockan fyra idag ska vi dra upp till fjällen. Har precis gjort lite makaronsallad som vi ska äta där o så. Idag måste jag mest packa och typ städa rummet som jag dragit ut på helan veckan och sen väntar ju roligare grejer; sitta i bilen fyra, fem timmar och typ inte kunna sova eller göra någoonting utan att bli illamående. :/
 Wish me good luck

18 augusti

Har fixat en tillfällig header, är inge bra på sånt men den får duga så länge.
Idag har jag och kommer jag mest sitta framför datan och teven typ. Antagligen ta en löprunda senare om jag orkar. I morgon åker vi till sälen för att fixa stugan lite, vi kommer typ att fira jul och nyår där iår, men det är långt kvar dit, det är ju trotsallt fortfarande sommarlov! x)

puss

Sommaren 2010

Sommaren lider mot sitt slut, iallafall sommarlovet. Så tänkte ladda upp lite bilder från sommaren. Det blir inte så många eftersom jag inte har haft med kameran överallt men det andra bjuder jag på.

Kymendö med Idas familj












Göteborg

(Mobbad bild) Efter flumeride på liseberg


Tequila


Jag som golf caddie

Grekland








Det var allt. Hittade inte så många bilder men det får räcka. Nu är det movie time. :)


Trött

Har suttit här framför datan en evighet idag. Är ganska trött så det är väll lika bra att gå och lägga sig då.
Headern fixar jag nog i morgon om jag hinner, kanske lägger ut lite bilder ifrån sommarn eller åtminstone från Grekland. längtar tillbaks! (:

Sleep tight

Ännu en dag

Nu börjar skolan närma sig. Men vad mer finns att göra? Igår var jag ute med pappa och sprang mot hellasgården, det blev typ 8,3 km eller nåt vet inte riktigt men på 50 minuter ungefär. Hade mycket krafter kvar på slutet så då blev det någon form av spurt. Vill springa fler lopp, då blir man så taggad av att spring mellan loppen att man faktiskt kommer igån med springandet. Mitt första lopp blir tjejmilen, men jag hoppas att efter det de blir fler lopp, funderar även på att anmäla mig till hellasloppet men vet inte vem jag ska springa med, annars får jag väll springa själv. Ja, så får det nog bli. Men iaf nu tittar solen fram så det blir väll någon aktivitet ute.
På torsdag åker vi för första gången till vår stuga i fjällen, det blir nog lagom kul. ;)

puss

Sol o bad

Nu har den efterlängtade värmen kommit tillbaks! :) Så snart drar jag ner till stranden och solar lite. Detta får bli ett kort inlägg för måste iväg nu men jag vet att mitt bloggande är skakigt för internetet vill verkligen inte ibland. Men man får ta det man får. ;)

Ses på stranden

förberedelser

Japp, då vade onsdag då. Har inte tagit mig modet att sätta på mig löparskorna än och ta en joggingtur, kanske rädd för resultatet? För jag måste ju trots allt klara en mil, helst utan att stanna och på en hygglig tid. Tjejmilen närmar sig och har ännu inte klarat en mil (inte för att jag försökt men jag brukar tar lite kortare rundor just nu som 6-7 km typ). Men man får 1-2 km bara på att springa en tävling, alla som hejar på och alla man vill springa om under loppet, men jag får inte stressa för mycket i början och springa snabbare än det jag klarar av för att springa lite längre sträckor för då kommer jag vara död innan målet, men jag får helt enkelt försöka tränga bort allt och bara fokusera på mig, jag kanske kan ta några placeringar i slutet om jag känner att jag klarar det såklart. ;)
Men nog om det, idag tittade solen fram stundsvis på förmiddagen-eftermiddagen, så då blev nån timmes njutning på altanen i bikinin. Me like. Kanske var den sista solen vi såg på länge, ska typ inte bli nåt vidare väder framöver. Men bara inte alla är bruna när det är dags för skolan igen, jag var ju trotsallt ganska brun i början av juli fram tills två veckor sen, men med allt det dåliga vädret och den gömda solen så försvinner brännan.


Längst fram kommer jag springa (och förhoppningsvis vara vid målet) söndagen den 5 september i år.

Wish my good luck

Sweet dreams

Orkar snart inte hålla ögonen öppna mer, så förbannat trött. Men först måste man ta bort sminket o de, blää! I morgon eller så snart som möjligt måste jag fixa headern. Usch, att jag står ut.. Samma med de lilla gamla kläder jag har, allt verkar ju helt plötsligt helt fel inget passar tillsammans lixs. Har en sån massa idéer om kläder men har för lite pengar och vetande är helt enkelt en misslyckad klädesfreak eller nåt.

Usch, blä och gonatt

Gleek eller vad?

Tittar på glee.
Jag gillar faktiskt serien. Kanske inte den bästa men man blir så glad av sång och dans. Man får inte nog av musikaler, men iallafall.. Då var det slutet av måndagen (inte för att jag ska sova på ett tag men..)
Snart börjar ju skolan ): Men känner mig ändå förvånansvärd utvilad, nu får man bara hoppas på lite sol de sista dagarna så jag kan sola min likbleka kropp, man bländas jue nästan :S Men nu drar jag ner ett tag, blir kanske lite Ben & Jerry's Half Baked ofc. :)



En del av sista avsnittet säsong 1 (i själva tävlingen)

Kram

Nystart

Har inte bloggat på en evighet, men det är sommar och sol och internet har inte funkat på länge så jag tog en paus. Men nu är jag tillbaka starkare än någonsin. (: Men iaf, hur har sommarlovet vart? Själv har det varit hyffsat för min del, har inte sett till högtrycksvärmen på länge men det är skönt att vara ledig iallafall.
Som ni kanske vet behöver jag mer kläder till min lätta garderob, mer kläder till sensommar/höst garderoben skulle sitta fint. Hittade en del kläder från hm nedan som jag vill ha, fick inte med allt men det här var mina favoriter. Sen ska jag bara hitta en fin höstjacka, stövlar och kanske ett par stövletter, om hittar fina. Sen har jag iaf nåt att ha på mig.


Kavajen vet jag dock inte om ska köpa, den är cool och så men vet inte om jag passar i den, eller huvudtaget i en kavaj..? Jag tvivlar på det.

Vi ses senare nu ska jag iväg.
puss

RSS 2.0