some pics.

Här kommer några varierande bilder på nära o kära (gamla och nuvarande klasskompisar) <3

Cassandra - gammal klasskompis (som jag förlorat kontakten med) (som jag träffade nyligen)


Hannele - nuvarande klasskompis (min messkompis)


Emma (S) - gammal klasskompis (som jag håller kontakten med (ibland)


Agnes - gammal klasskompis (som vill hålla kontakten m mig :])


Emma (L) - gammal klasskompis (som jag säkert inte har pratat med på flera år)


Erica - gammal klasskompis (ah, gammal :P)


Det var typ dem bilderna jag hittade... XD  Stephanie o Caroline hade jag tyvärr inga bilder på.





Gruppfoto :]

O ännu ett... :]


Kram Hannah <3

Gbg här kommer jag

Idag har det inte hänt så mkt. Hade tänkt klippa mig, men eftersom vi ska till göteborg imorgon så tyckte morsan att det blev för stressigt så jag fick ta det en annan dag, asså i göteborg någon gång. Nu får jag inte vara med kompisar på yttligare en hel vecka, jag lider. Mohahaha.

Efter att jag fick reda på att mobilräkningen förra månaden låg på 500 kr + och päronen totalt lackade ut, ja, det gjorde inte saken bättre att jag t.om. kanske får betala 300 kronor själv eftersom det är tredje gången det här händer. Fast ioförsig inte värsta, en gång låg den på 800, men det var ju inte mitt fel?! Hur ska man nu kunna shoppa när pengarna är slut. :P

Imorgon ska vi ju till gbg så jag måste upp klockan 6. Och hinna packa och sådant måste man hinna göra idag, aldrig man får lugn o ro. HAha! Men vi ska ju träffa våra super gulliga kusiner också, att få gå upp klockan sju varje morgon bara för d é som ett plåster på såret. Men nu ska jag titta på oth, och för alla er som inte är lika inne i det programet som jag (one tree Hill), har bara första säsongen ska köpa dem andra 5 efter sommarlovet så att man har nånting att göra i höst.

Ha d gött
Kram Hannah <3

Hemkomst

Idag kom jag hem från Skottland, där jag varit i en hel vecka. Vädret var skit, regn, regn o ännu mer regn. :( Fast dagen innan vi åkte hem var helt okej, ganska varmt. :) Vi var o kollade på lite sevärdigheter men strosade runt på gatorna mest. Jag letade efter några riktigt snygga slitna jeans, men jag fick "bara" med mig en adidas jacka hem.

I morgon ska jag klippa mig, det käns som evigheter sedan. Ska inte göra några fler expriment m lugg el ha kort hår. Jag får nöja mig med att ta topparna och kanske göra några slingor. :]

Kram Hannah <3

Ny blogg

Jaa, det här är då min nya blogg. Nu när jag äntligen fått internät på datan ska jag försöka blogga så mkt som möjligt. Jag ska först och främst fixa min blogg snygg. Haha, inte för att jag vet hur man gör XD menmen vi hörs senare!

Var bara tvungen att lägga upp en bild på min söta kompis Hannele (t.v)

RSS 2.0