I love IKEA candy... maybe tooo much?

Har kommit hem från en heldag på IKEA med mamman och systern. Köpte till mig själv ett överkast, papperskorg, matta och godis! Men mattan ska jag nog lämna tillbaka för den var beige,tråkig och färglös och kanske byter mot nogon med mönster eller iaf fler färger. Letade efter kuddar och lampa i fönstret men tror jag ska köpa på indiska för där finns det fina mönstrade.
Sitter just nu och ångrar att jag proppat i mig all detta godis. Mår illa. Hehe. ;)


Gott och blandat och svenska fiskar simmar omkring i min illamående mage just nu.. :(

XoXo
Hannah-girl

IKEA here I come

Så ska jag och mama ta en tur till IKEA. Älskar det. Måste köpa matta, kuddar, överkasst, lampa och lite andra saker till mitt rum typ lite varma färger; mörklila, guld och sånt eftersom mina väggar är vita så blir det mysigt. Vill oxå ha en 120 cm säng från nuvarande 90 säng. Bara jag får knappt plats i min säng och det kanske är mysigt med två också. ;) speciellt eftersom jag har en teve mitt emot också. Så jag kommer önksa mig en säng i julklapp, inte för att jag kommer få en dyr säng men man kan ju alltid hoppas och ställa ut min säng i gäststugan eller typ fjällstugan, vad vet jag? Vill ha en ny stor säng i allafall.

Något konstigt händer..

Ja, jag typ fixar på min blogg, men inget händer. Det händer inget, inläggen och headern och bilder kommer inte upp, iaf inte på min men det kanske bara är min dator som är puckad.
Daniel åkte ut, det är väl lite bra, gillade aldrig honom. Mina favoriter är Olle och Jay. Haha <3 Jag tror att jag snart hoppar i säng för är ruggigt trött.

Sleep tight lovers!

Fredag var dagen

Ja, skönt med studiedag. Fast har ändå fått plugga en held del, har bara gjort matten hitills men måste jobba med svenskan, vi har typ deckare tema då man ska läsa en deckare och skriva bokrecension om den och sedan göra en egen deckare. Ja och har typ inte gjort någonting fast vi hållt på i flera veckor och uppgiften ska ju trotsallt vara färdig snart, sen har vi fått att släktforska i läxa och det är ju jätte jobbigt -och tråkigt. Man ska intervjua någon från den äldre generationen. Vem vill?
Men jaja, har precis ätit mig mätt på kyckling, potatis och bröd och snart drar idol igång. Inte för att jag måste följa det men jag har inget annat o göra, är så rastlös. Till helgen hoppas jag få åka till stan och pröva ett par äkta uggs som jag ska köpa, vet ännu inte vilka jag ska köpa; mörka, ljusa, korta eller långa. Men det får jag se där. Hoppas även att vi kan åka till IKEA och välja ut matta, kuddar och andra saker till mitt rum så det blir så mysigt det kan bli så här till vintern, jag gillar heminredning och sånt men det kanske inte märks. Fast även designa kläder, så det kanske blir en symaskin till julen? Då får jag skapa min egna modevisning. =)
Såhär mitt i hösten/vintern blir det nog skönt att gå på bio också men jag vet inte vilken än, det går ju inga bra just nu. Jag älskar typ kärleks komendier. <3

Höstlov

Otroligt skönt med lite ledighet, det är jag helt klart värd! :) Efter dessa långa jobbiga skolveckor är det dags att sammla nya krafter för att kanske? satsa mer på skolan? :P Man vill ju ha bra betyg till julen. Idag har det varit en ganska konstig dag, i skolan har det varit jätte skummt och känner mig nu både glad och irriterad, det är svårt att förklara. Har kommit hem från ett tidigare tennispass och behöver verkligen öva mer, det känns som att jag bara blir sämre och sämre för varje vecka, förut mest servar men nu typ alltihopa! Jaja, man får iallafall glädjas av att det inte är någon snö, i oktober! Jag förväntar mig minst en månad till nästa gång. Någon som ska göra något kul nu? Finns inget o göra.. Man blir rastlös ju! Kanske börjar läsa boken Baristas som jag låna av Hannele i kväll, för läste ut triologin tillsammans som säkert var på 600 sidor eller nåt på endast 4 dagar och då var det skoldagar också, så det ända jag gjorde när jag kom hem var typ att läsa, känns som att jag är efter i skolan men det är väl det loven är till för? (enligt lärarna)

puss på dig

Modekris!!

Ja du, kanske jag inte är speciellt insatt i de senaste trenderna eller bryr mig överhuvud taget. Men till och med jag vet att gläns "skinn" leggings var inne förra hösten. Men kan man verkligen ha dem nu, i år utan att skämmas ihjäl i skolan. Har ett par från gina tricot som jag bara använde en gång i skolan förra hösten, och vet inte om jag ska ta steget att använda dem i morgon till min nya skjorta. Kläder som kläder tänker jag men man vill ju inte riktigt bara gå sin egen väg och bryta mot alla regler..
Jaha, men vi får se imorgon hur jag gör, det är för övrigt sista dagen innan höstlovet! Me love!! För ska ta en lång, varm dusch nu och tvätta mitt nästan lika glansiga hår som mina brallor är, så ajöken!

pussi

vi ses

Hejsan, ska straxs dra ut i kylan och spela lite gitarr men ville först meddela att jag är i liv. ;)
puss på er

helgen

Ja, vad ska man säga.. I fredags kom mitt bankomat kort!! :) Så nu är jag rik. Haha kanske inte men jag har typ 1300 på kortet, men jag tror nog att de pengarna kommer gå åt ganska snabbt, tänkte köpa One Tree Hill säsong 4 för dem och kanske lite kläder. Jag antar att jag måste spara lite, för det är trottsallt jul snart. Man märker att vintern närmar sig, det var 2 minusgrader idag. :O Men förutom det var det inte så mycket intressant som har hänt ihelgen. Eller det har hänt en del iaf; var på hockeymatch i lördags djurgården-frölunda 3-2, som sagt göteborgare åker alltid hem med sorg. ;) Och idag var det hellasloppet, var lite nervös eftersom jag bara sprungit 3 gånger sen tjejmilen och då aldrig över 6 km. Men jag kom i mål ialafall, 59 minuter ganska prick och det tycker jag är en väldigt bra prestation med tanke på banan som bara hade massa uppförsbackar HELA tiden och knappt några nerför (hur går det ihop??) och när jag kom imål kräktes jag lite och var borta i några minuter, kunde inte resa på mig eller dricka, ville bara dö. Fy fan vad dåligt jag mådde, men nu är det som tur över. Det var helt klart den jobbigaste banan ever! Bara upp hela tiden, var typ hundra gånger tröttare än vid tjejmilen då jag sprang 2 minuter bättre, jag sattsar väll under 55 nästa år. :) Men nog med det tråkiga, hatar när det blir sånna här långa inlägg när jag måste berätta om hela helgen bara för att jag aldrig hinner med eller orkar blogga.

Jag bjuder på några bilder.


Hela klassen för en gångs skull förutom en kille men han har ändå slutat så honom skiter vi i. ;) Jag är i mitten med denrutiga skjortan dem rosa conversen. Japp, det är fula jag det. Ser ut som en blandning mellan en tant och ett barn, mitt hår ser för jävligt ut och min min(!!) jag hatar när fotografen får en att nästan skratta.


Min fina necessär/ smink väska från slöjden. Haha inte min bästa men men.


Stolt! :)

Puss mina vänner


RSS 2.0