nystart

Var en skön dag idag, började klockan tio och var klara typ kvart i elva men stanna kvar en stund för att mysa i skogen. ;) Ja det var orienteringsdag alltså. Jag och Hannele gick tillsammans och fick den grymmaste tiden på 44 minuter , var typ bäst i klassen för det var bara en killgrupp som kom 2 minuter före oss, de missade den sista kontrollen bara för de sprang om oss på slutet (de följde typ efter oss hela vägen). Cheaters eller vad?!
Imorgon är det matte prov, känner mig förberedd. Det ända jag har gjort här hemma är ju typ plugga plugga plugga matte! Fast nästa vecka är det So prov, känns som att jag inte kan någonting så jag slipper inte undan pluggandet ihelgen iallafall. :(
Från och med imorgon (ikväll) tänkte börja om med allt. Liksom lägga det tråkiga bakom mig och bara starta om på nytt igen. Det får bli en nystart för den nya coola Hannah. Hoppas ni kommer gilla henne! <3

Inte vi i banan ;)

sovmorgon idag

Gick inte upp förens åtta idag. Fast jag inte är färdig sitter jag vid datan nu, för har tid. Man behöver ju knappast snygga till sig för orienteringsdan. Ska gå om en timma och möta Hannele och Caroline vid korssningen. Appråpå det var hon hemma hos mig igår, jag är ledsen att ni får alla gamla nyheter men på skoldagar orkar jag verkligen inte blogga. Jag får försöka göra det bästa av situationen. Idag drar ma & pa till sälen så jag och den käraste syrran (som jag blev arg på imorse för hon väckte mig ur min skönhetssömn bara för att hon ville låna en tröja av moi, känner mig smickrad) får en film helg med mysfaktor upp till 100! haHA för mysigt får det inte bli. ;) Allt jag ville säga för känner mig lite stressad nu när jag varit inne på datan i 20 minuter! ;O

137 dagar kvar till 15 år

Har varit en bra skoldag idag, allt har liksom flytigt på riktigt bra. :)
Snart blire väll en liten löprunda, det var ju så länge sedan senast så det är på tiden.. Annars får det bli en läxdag idag (-igen, känns som att varje dag blir en sån). Jahap, typ inget mer att säga. Det blir en korit nu.

puss

Dear blog...

Sitter här nu och typ kollar på auditions från idol genom tiderna, haha älskar party tricket. ;) Hahah Alla andra verkar gör nåt vettigt av sina liv, men det är bara inte sån jag är. (: Var i forum med Ida och Hannele igår, köpte lite smink till mig och typ en present till ida för hon fyller år på onsdag. Ida åkte hem tidigare, men det tror jag är ganska självklart när man skuttar omkring på kryckor hela dan att det kan bli lite jobbigt. Inte för att avslöja något men vi hade a lot of fun när vi sprang runt i alla affärer och desperat letade efter något att köpa, så det slutade till slut med en från varje. x)
Vi träffade även värsta coola kändisen där, Amy Diamond vettni. <3 Nä men man kan inte fatta att hon är 18 år (det är hon väll?) hon ser inte ut att vara äldre än min ålder!? Inte för att jag ser speciellt gammal ut :(
I morgon är det skola och stuff. Welcome back to hell. Så nästa vecka blir nog ganska jobbig med matteprovet och alla läxor men jagska a mig igenom den, en dag i taget. Sen ska typ päronen till sälen på torsdagen så man får lite extra kul till helgen själva. Men någonting ska jag nog se till att klämma in i veckan så man får vara glad för det man får..

Now back to homework, or forget it, -I wanna take a long hot shower and then sleep.
Vet inte varför jag pratar engelska, älskar bara det språket, allt låter ju bättre där inte så konstigt att ingen sjunger på svenska längre och att alla svenska filmer och teve serier suger..

<Har inga bilder just nu, kan ta några tills imorrn, bloggen blir ju så naken utan dem,
puss; Hannah>

shake, shake shake

Är på party humör, vill bara dansa!! ♥
Men iallafall ska inte tjata om att jag aldrig bloggar längre och kommer inte ta upp det mer även om det blir för sällan. Har fått kritik från läsarna att när jag väl bloggar är de det ända jag skriver om..
Idag gick jag bara tre lektionor; no, musik och spanska sen skulle jag till tandläkarn och missa de sista två lektionorna, :) så man vandrade runt i sickla och kom sedan hem med en påse från JC och Make Up Store. Två linnen, en skjorta och en tröja från JC och en concealer burk från Make Up Store, den kosta typ 365 sänn för en sådann liten burk men den verkar vara värd pengarna, alla har ju en sån!
Imorgon blir det forum i stället men med lite skönare fölk! Har inte så mycket pengar kvar från sommarlovs pengarna, men det får räcka, hm grejerna fr¨ån katalogen har ju delvis kommit nu också..

Det var länge sedan vi hördes, men orkar inte ta upp allt ni har missat. Ni får helt enkelt försköka hänga med i svängarna. Två grejer kan jag berätta, mitt första betyg har jag fått, på no provet förra veckan och fick VG+/MVG-, seriöst lixsom han kunde inte bestämma sig eller??! Men är iaf nöjd med min insatts och resultatet det med. Sen har skolfotot kommit, ser ut som en mupp och gjorde nån konstig min när jag försökte tona ner mitt SMILE för dem där satans fotograferna alltid får mig att skratta. :S

Det är det ni behöver veta for now, nu tillbaka till dansgolvet där jag dansar runt till bla. de här låtarna!
                                      |
                                      |
                                     V





LOVE KISSES AND HUGS

YOUR Hannah ♥

RSS 2.0